The بوستر پمپ Diaries

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

در راهنمای نصب و راه اندازی بوستر پمپ آب باید به این مورد توجه داشته باشید که این بوسترهای پمپ حتما باید در محیط های خشک که از منبع های حرارتی دور است نصب شوند ولی اگر برای نصب از محفظه هایی استفاده می کنید باید قوانین خاصی را برای خنک کردن آن ها بدانید و از آن ها حتما استفاده کنید.

بوستر پمپ آتش‌نشانی معمولاً در سیستم‌های آتش‌نشانی استفاده میشود و وظیفه ی حفاظت در برابر حریق را دارند.

بوستر پمپ مجموعه ‌ای از یک تا چند پمپ می باشد که به شکل موازی در کنار هم کار خواهند کرد. این مجموعه از طریق یک تابلوی کنترل تحت فرمان قرار خواهد گرفت و هدف نهایی آن این است که بتواند سطح دبی آب در ساختمان را در رنجی مطلوب و ثابت نگه دارد.

کلیه حقوق مادی و معنوی وب سایت متعلق به شوفاژ ایران میباشد

بوستر پمپ آتش نشانی یک نوع پمپ است که برای افزایش فشار و تأمین آب به سیستم‌های آتش‌نشانی استفاده می‌شود. این نوع پمپ به منظور افزایش قدرت فشار آب در شبکه آتش‌نشانی به کار می‌رود تا در مواجهه با حوادث آتش‌سوزی، آب به صورت موثرتر و با فشار بیشتر به محل مورد نیاز منتقل شود.

محصولی با ضمانت و خدمات پس از فروش انتخاب کنید تا در صورت نیاز به فروشنده دسترسی داشته باشید.

هدف اصلی از استفاده از بوستر پمپ‌های آبرسانی، تضمین تأمین آب با فشار مناسب در نقاط مختلف سیستم آبرسانی است.

سیستمی شامل دو یا چند پمپ است که بطور موازی به هم متصل شده تا دبی و هد لازم برای تامین آب بهداشتی مجتمعهای مورد نظر را تامین نماید.

دور متغیر یک سیستم معمول به جهت آبرسانی در ساختمان ‌های مسکونی می ‌باشد. در فضا هایی که نمی توان مدیریت جامعی برای سطح دبی آب در نظر گرفت، اینگونه از بوستر پمپ کارآمد خواهد شد. مثلاً فرض کنید که در یک ساختمان مسکونی ۱۰۰ واحده می خواهید سطح فشار آب را در رنجی مطلوب به طور ثابت همراه با یک سیستم پمپاژ نگه دارید. آیا می توان یک الگوی از پیش تعریف شده و کاملاً دقیق از سطح دبی مورد نیاز ساختمان در نظر گرفت؟ در چنین فضا هایی که مصرف‌ کنندگان کاملاً مستقل از هم و تحت اختیار خودشان هستند، لازم here است تا سیستم کنترل نیز به مانند آنها در شرایطی متغیر قرار گیرد.

بوستر پمپ توانایی این را دارد تا برای بهینه سازی ها، بالاترین فشار آب را برای پاک کننده ها تامین کند و باید به این مورد اشاره کنیم که پمپ ها خود به خود راه اندازی نمی شوند. اگر تمایل دارید چنین کاری را انجام دهید باید طبق کارهای زیر عمل کنید.

بهبود عملکرد سیستم‌های آبیاری: آنها به بهتر شدن توزیع آب در مناطق آبیاری کمک می‌کنند.

پمپ‌های دورانی: این نوع پمپ‌ها برای انتقال مایعات با فشار و دبی متوسط و نیاز به جریان مستمر مناسب هستند.

فشرده سازی: پس از جذب مایع، بوستر پمپ آن را فشرده و فشار مورد نیاز را ایجاد می‌کند. این فشرده سازی توسط پمپ‌های مخصوص انجام می‌شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *